Σολομός με σπαράγγια στο αλουμινόχαρτο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΨΑΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Solomos me sparaggia sto aloyminoxarto

Υλικά

  • 20 σπαράγγια, καθαρισμένα
  • 4 φιλέτα σολομού με το δέρμα τους
  • 4 κ.σ. βούτυρο
  • 3 λεμόνια σε φέτες
  • χοντρό αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • φρέσκος άνηθος για γαρνίρισμα

Διαδικασία

Απλώνουμε δύο φύλλα αλουμινόχαρτο σε μια επιφάνεια.

Βάζουμε 5 σπαράγγια στο αλουμινόχαρτο και από πάνω ένα φιλέτο, 1 κ.σ. βούτυρο και δύο φέτες λεμόνι.

Διπλώνουμε χαλαρά.

Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα φιλέτα και φτιάχνουμε σύνολο 4 πακέτα.

Ζεσταίνουμε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.

Βάζουμε τα πακέτα και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα σπαράγγια, για 10 λεπτά.

Γαρνίρουμε με άνηθο και σερβίρουμε.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι (χοντρό) Άνηθος Βούτυρο Λεμόνια Πιπέρι (Μαύρο) Σολομός Σπαράγγια

Σχετικές Συνταγές