Δροσερή αγγουροσαλάτα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΑΛΑΤΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Droseri aggoyrosalata

Υλικά

  • 3 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • ½  κ.γ.αλάτι
  • ¼  κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • 3 μέτριου μεγέθους αγγούρια κομμένα σε λεπτές φετες
  • ½   κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κοφτή κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθo
  • ¼ φλ. τριμμένη φέτα

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, ½  κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι.

Προσθέτουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά.

Λίγο πριν το σερβίρισμα, ρίχνουμε λίγο ακόμα αλάτι και πιπέρι.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αγγούρι Αλάτι Άνηθος Ελαιόλαδο Κρεμμύδι (κόκκινο) Ξύδι Πιπέρι (Μαύρο) Ρίγανη Φέτα

Σχετικές Συνταγές