Εύκολη μους σοκολάτας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 8
Eykolh mous sokolatas

Υλικά

  • 225 γρ. σοκολατάκια ημίγλυκα
  • 4 κ.σ. ζεστό νερό
  • 4 αυγά, χτυπημένα
  • 2 κ.σ. λικέρ (π.χ . Grand Marnier)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη πολύ καλά, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα

Διαδικασία

Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί.

Αφού παγώσει προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και στη συνέχεια ρίχνουμε το λικέρ.

Ανακατεύουμε πολύ προσεκτικά με τη σαντιγί.

To αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε. 

 

 

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αβγά Κρέμα γάλακτος Λικέρ Νερό Σοκολατάκια (ημίγλυκα)

Σχετικές Συνταγές