Χοιρινά σουβλάκια με σύκα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
Choirina soublakia me syka

Υλικά

  • 900 γρ χοιρινό κομμένο σε κύβους (σουβλάκι)
  • 1 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 8 φρέσκα σύκα, κομμένα στη μέση, κάθετα

Διαδικασία

Γαρνίρετε τα κομματάκια χοιρινού στο λάδι, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Πάρτε 8 καλαμάκια για σουβλάκια (ξύλινα ή μεταλλικά) και περάστε 8 κομμάτια χοιρινό και 2 κομμάτια σύκου (3 χοιρινά, 1 σύκο, 2 χοιρινά, 1 σύκο, 3 χοιρινά). Ψήστε στη φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι Αλάτι (χοντρό) Αλάτι (ψιλό) Ελαιόλαδο Θυμάρι Θυμάρι (φρέσκο) Πιπέρι (Μαύρο) Σύκα Χοιρινό

Σχετικές Συνταγές