Χοιρινά σουβλάκια πικάντικα με πορτοκάλι και μαύρη μπύρα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ

Υλικά
- 1 κιλό χοιρινά σουβλάκια
- 1 μαύρη μπύρα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 πορτοκάλια τον χυμό τους
- 1 κ.σ δενδρολίβανο ξερό
- 1κ.σ ρίγανη ξερή
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ. γλ. μπούκοβο
- 3 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ.σ.
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Διαδικασία
Τοποθετούμε τα χοιρινά σουβλάκια το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα σκεύος.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε τα χοιρινά σουβλάκια.
Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τα ψήνουμε στη σχάρα.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι
Δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι
Μέλι
Μουστάρδα
Μπούκοβο
Μπύρα
Μπύρα (μαύρη)
Πάπρικα (γλυκιά)
Πιπέρι (Μαύρο)
Πορτοκάλι
Ρίγανη
Σκόρδο
Σουβλάκια (χοιρινά)
Χοιρινό