Τορτίγια με κοτόπουλο προσούτο μοτσαρέλα και βασιλικό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ

Υλικά
80 γρ καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
60 γρ μοτσαρέλα φρέσκια σε κομμάτια
1κουτ.γλ φρέσκο κρεμμύδι
1 κ. σούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
3 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 φέτες προσούτο
1 τορτίγια 30 εκατοστά
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Γεμίζουμε την τορτίγια με όλα τα υλικά, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, την τυλίγουμε σε ρολό και ψήνουμε σε τοστιέρα ή στον φούρνο στους 160 βαθμούς για 4 λεπτά.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Κοτόπουλο
Κοτόπουλο (φιλέτο)
Κρεμμυδάκια φρέσκα
Μοτσαρέλα
Ντομάτες
Ντοματίνια
Πιπέρι (Μαύρο)
Προσούτο
Τορτίγια