Σουφλέ με τυριά Kerrygold, πιπεριές και ψωμί
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

Υλικά
- 2 αβγά
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 100 ml γάλα
- 1 κ.γ. θυμάρι
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. βούτυρο Kerrygold, για το πυρέξ
- 1 κιλό χωριάτικο ψωμί, κομμένο σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
- 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
- 200 γρ. Kerrygold Imokilly Regato Classic, τριμμένο
- 200 γρ. Kerrygold Regato Καπνιστό, τριμμένο
- 200 γρ. Kerrygold Cheddar, τριμμένο
Διαδικασία
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, το θυμάρι, την πάπρικα και τα χτυπάμε καλά.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μια στρώση ψωμί, τη μισή ποσότητα πιπεριές και τη μισή ποσότητα από τα τυριά.
Συνεχίζουμε φτιάχνοντας δεύτερη στρώση.
Περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών και ψήνουμε στους 180°C για 20 περίπου λεπτά.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αβγά
Βούτυρο
Γάλα
Θυμάρι
Κρέμα γάλακτος
Πάπρικα (γλυκιά)
Πιπεριά (κόκκινη)
Πιπεριά (πράσινη)
Τυρί (Regato Καπνιστό)
Τυρί (Regato)
Τυρί cheddar
Ψωμί (χωριάτικο)