Χοιρινό ψαρονέφρι με Kerrygold Regato Light, πατάτες και θυμάρι

Υλικά
- 700 γρ. πατάτες, καθαρισμένες, κομμένες σε κύβους 1,5 εκ.
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- 800 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε μικρούς κύβους
- 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 δαφνόφυλλα
- αλάτι, κατά βούληση
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
- 1/2 ποτήρι κρασί, λευκό κρασί
- 1/3 φλ. νερό
- 250 γρ. Kerrygold Regato Light, κομμένο σε κυβάκια
- 2 κ.γ. θυμάρι
- ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Διαδικασία
Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν (όχι να λιώσουν) και τις στραγγίζουμε.
Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τους κύβους από το ψαρονέφρι, το κρεμμύδι, τη δάφνη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε ανακατεύοντας με κουτάλα για 7 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά το κρέας.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε 1/3 φλ. νερό και μαγειρεύουμε για 3 - 4 λεπτά. Το ψαρονέφρι πρέπει να έχει γίνει - αν δεν έχει μαγειρευτεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νεράκι και συνεχίζουμε για λίγο το μαγείρεμα.
Ρίχνουμε στο σκεύος τις πατάτες και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας πολύ απαλά.
Προσθέτουμε το τυρί, το θυμάρι και το μαϊντανό, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως.