Ζυμαρικά βίδες με Kerrygold Regato Light και πέστο ρόκας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΡΥΖΙ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 2

Υλικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά βίδες
- 150 γρ. Kerrygold Regato Light, τριμμένο
- 2 μάτσα ρόκα
- 150 γρ. σπανάκι
- 1 μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι, ξύσμα
- 50 γρ. λευκά αμύγδαλα
- 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
- ελαιόλαδο
Διαδικασία
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ το τυρί, τη ρόκα, το σπανάκι, το βασιλικό, το ξύσμα λεμονιού, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, χτυπάμε να αρχίσουν να ψιλοκόβονται και προσθέτουμε σιγά-σιγά ελαιόλαδο, ώστε να βοηθήσουμε την πολτοποίηση και να προκύψει μια παχύρρευστη σάλτσα, το πέστο.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα επιστρέφουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το πέστο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι
Αμύγδαλα
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Ζελέ (ανανά)
Ζυμαρικό (Fusilli-βίδες)
Λεμόνια
Λεμόνια (ξύσμα)
Πιπέρι (Μαύρο)
Ρόκα
Σκόρδο
Σπανάκι
Τυρί (Regato Light)