Τηγανητά μπούτια κοτόπουλου με κρούστα μουστάρδας και λευκό κρασί

Υλικά
- 4 μπούτια κοτόπουλου, με πέτσα, χωρίς κόκαλο
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
- αλάτι, κατά βούληση
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 150ml κρασί λευκό
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- κόλιανδρο
Διαδικασία
Σε ένα μπολ βάζουμε μία κ.σ. ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το κόκκινο πιπέρι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Αλείφουμε καλά τα μπούτια από όλες τις πλευρές.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα μπούτια 4-5 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τα μπούτια από το τηγάνι και τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα.
Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά, μέχρι να μαραθεί.
Προσθέτουμε ανακατεύοντας το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
Επιστρέφουμε τα μπούτια στο τηγάνι και σβήνουμε με το κρασί, τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι η σάλτσα να μειωθεί σε ποσότητα, να πήξει ελαφρώς και να μαγειρευτούν τα μπούτια.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για ακόμη 3 λεπτά.
Σερβίρουμε συνοδεία σαλάτας, ζυμαρικών ή ρυζιού και απολαμβάνουμε.