Φιλέτο κοτόπουλου με σπαράγγια, ντοματίνια και πιπεριές
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 2

Υλικά
- 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
- 50 ml ελαιόλαδο
- 400 γρ. κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι σπαράγγια, τις κορυφές
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 2 κ.σ. φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- αλάτι, κατά βούληση
- πιπέρι κόκκινο χονδρό, κατά βούληση
- πιπέρι πράσινο χονδρό, κατά βούληση
Διαδικασία
Βάζουμε μια ρηχή κατσαρόλα στη φωτιά να κάψει και σοτάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου στο μισό ελαιόλαδο για 3-4 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 περίπου λεπτά.
Προσθέτουμε τα σπαράγγια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το δυόσμο, το αλάτι, τα πιπέρια και λίγο νερό.
Μαγειρεύουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με τα λαχανικά και συνοδεία ρυζιού.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι
Δυόσμος
Ελαιόλαδο
Κοτόπουλο
Κοτόπουλο (στήθος)
Κοτόπουλο (φιλέτο)
Ντοματίνια
Πιπέρι (Κόκκινο)
Πιπέρι (πράσινο)
Πιπεριά (κόκκινη)
Σκόρδο
Σπαράγγια