Μοσχαρίσια κεμπάπ με γιαούρτι και μπαχαρικά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
Moscharisia kempap me giaourti kai mpacharika

Υλικά

  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
  • 1 κ.σ. ξερό ρίγανη
  • 1 κ.γ. κύμινο τριμμένο
  • 1 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο
  • 1κ.γ. μπαχάρι τριμμένο
  • 200 γρ γιαούρτι
  • αλάτι, πιπέρι

 

Διαδικασία

Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά για αρκετή ώρα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα. Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ με πάχος 3 εκ. Αφήνουμε τα κεμπάπ στο ψυγείο 1 ώρα  πριν τα ψήσουμε. Τα ψήνουμε σε σχάρα στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Γιαούρτι Κιμάς (μοσχαρίσιος) Κόλιανδρος Κρεμμύδι Κύμινο Μαϊντανός Μπαχάρι Πάπρικα (καπνιστή) Ρίγανη

Σχετικές Συνταγές