Μοσχαρίσια κεμπάπ με γιαούρτι και μπαχαρικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ

Υλικά
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.σ. ξερό ρίγανη
- 1 κ.γ. κύμινο τριμμένο
- 1 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο
- 1κ.γ. μπαχάρι τριμμένο
- 200 γρ γιαούρτι
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά για αρκετή ώρα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα. Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ με πάχος 3 εκ. Αφήνουμε τα κεμπάπ στο ψυγείο 1 ώρα πριν τα ψήσουμε. Τα ψήνουμε σε σχάρα στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Γιαούρτι
Κιμάς (μοσχαρίσιος)
Κόλιανδρος
Κρεμμύδι
Κύμινο
Μαϊντανός
Μπαχάρι
Πάπρικα (καπνιστή)
Ρίγανη