Πασχαλινά σάντουιτς με αγγούρι

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΖΥΜΕΣ - ΨΩΜΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 12 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Paschalina sandwich me aggoyri

Υλικά

  • 1 φραντζόλα ψωμί, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 226γρ κρέμα τυριού, μαλακωμένη
  • 1 αγγούρι
  • 3 κ.σ. καρότο, καλοτριμμένο
  • 1/2 κ.σ. φρέσκο σχοινόπρασο, λεπτοκομμένο
  • 1/2 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, λεπτοκομμένος
  • 1/4 κ.γ. μείγμα μυρωδικών με σκόρδο
  • αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι, κατά βούληση

Διαδικασία

Κόβουμε το αγγούρι στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες.

Απλώνουμε τις φέτες αγγουριού πάνω στις μισές φέτες ψωμιού.

Χρησιμοποιώντας κουπ πατ σε σχήμα αβγού και λαγού, κόβουμε ίσες μερίδες ψωμί - αγγούρι και σκέτο ψωμί για κάθε σάντουιτς και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μέτριο μπολ βάζουμε την κρέμα τυριού, το καρότο, το σχοινόπρασο, το μαϊντανό και το μείγμα μυρωδικών και ανακατεύουμε καλά.

Αλείφουμε το μείγμα τυριού-καρότου σε κάθε εσωτερική πλευρά των μερίδων ψωμιού, κλείνουμε με τις μερίδες ψωμί-αγγούρι και σερβίρουμε.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αγγούρι Αλάτι Καρότα Μαϊντανός Πιπέρι (Μαύρο) Σχοινόπρασο Τυρί κρέμα Ψωμί

Σχετικές Συνταγές