Κοτόπουλο με κάρυ και μάνγκο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

Υλικά
- 1 κιλό κοτόπουλο, ψημένο
- 1/4 φλ γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
- 1/4 φλ μαγιονέζα χαμηλών λιπαρών
- 2 κ.σ. τσάτνεϊ μάνγκο, κομμένο
- 1 κ.σ. χυμός λάιμ ή λεμονιού
- 1 κ.γ. κάρυ σε σκόνη
- 1 ώριμο μεγάλο μάνγκο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
- 1 μέτριο κοτσάνι σέλινο σε κύβους
- 1 μέτριο μήλο πράσινο, ξεσποριασμένο και κομμένο σε κύβους
- 1/2 φλ φύλλα κόλιανδρου, κομμένα
Διαδικασία
Αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το τσάτνεϊ, το χυμό λεμονιού και το κάρυ.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το μάνγκο, το σέλινο, το μήλο και τον κόλιανδρο μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Σερβίρουμε.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Γιαούρτι (άπαχο)
Κάρυ (σκόνη)
Κόλιανδρος
Κοτόπουλο
Λάιμ (χυμός)
Λεμόνια (χυμός)
Μαγιονέζα (χαμηλών λιπαρών)
Μάνγκο
Μήλο (πράσινο)
Σέλινο
Τσάτνεϊ (μάνγκο)