Μάνγκο-φράουλα κράμπλ

Υλικά
Για τη γέμιση:
- 3 μεγάλα μάνγκο, χωρίς κουκούτσι, ξεφλουδισμένα και κομμένα
- 2 φλ. φράουλες, καθαρισμένες και κομμένες σε 4 κομμάτια
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
- 1 κ.γ. κανέλα
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
- 3 κ.σ. καλαμποκάλευρο
- Λίγο αλάτι
Για την επικάλυψη:
- 1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 ½ φλ. νιφάδες βρώμης
- 1 ¼ φλ. μαύρη ζάχαρη
- ¼ κ.γ κανέλα
- ¼ κ.γ αλάτι
- 10 κ.σ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε μικρούς κύβους, αφού έχουν μαλακώσει ελαφρώς
Διαδικασία
Για τη γέμιση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το μάνγκο τις φράουλες τη ζάχαρη, το χυμό λεμόνι, το μοσχοκάρυδο, το τζίντζερ, το καλαμποκάλευρο και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε απαλά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα βαθύ ταψί.
Για την επικάλυψη:
Aνακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη βρώμη, τη μαύρη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι.
Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με τα δάχτυλά μας ή με ένα πιρούνι, ή με μπλέντερ ζύμης, μέχρι το μείγμα να γίνει μια σειρά από μάζες στο μέγεθος του αρακά.
Τοποθετούμε την επικάλυψη πάνω από το μείγμα φρούτων μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C, στη μεσαία σχάρα. Ψήνουμε για 60 λεπτά, μέχρι να ροδίσει όμορφα η επικάλυψη μας.
Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά προτού το σερβίρισμα.