Αβγά στο φούρνο με φέτα και ντομάτα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

Υλικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 ώριμες μέτριες ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 230 γρ φέτα
- 4 αβγά
- 1 πρέζα πάπρικα
- αλάτι
-
μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.
Παίρνουμε 4 πυρίμαχα πιατάκια και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο καθένα.
Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας στα πυρίμαχα πιατάκια.
Κόβουμε τη φέτα σε 8 φέτες και βάζουμε από 2 φέτες σε κάθε ένα από τα πιατάκια.
Σπάμε απαλά ένα αβγό πάνω από τη φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά, γαρνίροντας αν θέλουμε με φρέσκια ρίγανη.