Ψημένο καλαμπόκι με βούτυρο τσίλι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΜΕΡΙΔΕΣ: 6

Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. κέτσαπ
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2 κ.σ. Χαρίσα μπαχαρικό
- 6 καλαμπόκια (κομμένα στα δύο, αν έχετε περισσότερα από 6 άτομα)
Διαδικασία
Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με το μέλι, την κέτσαπ, τις σκελίδες σκόρδου και το μπαχαρικό, χτυπώντας τα αρκετά μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα.
Τυλίγουμε το κάθε καλαμπόκι με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για 30-35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αν τα θέλουμε πιο ξεροψημένα, ξεδιπλώνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για λίγο ακόμα.
Φτιάχνουμε μια στοίβα από τα ψημένα καλαμπόκια και σερβίρουμε μαζί με το ντιπ βουτύρου.