Κουβανέζικο ψημένο καλαμπόκι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

Υλικά
- 4 ολόκληρα καλαμπόκια, καθαρισμένα
- 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
- ¼ κούπας τυρί Asiago τριμμένο
- 1 κ.γ. πάπρικά
- Αλάτι
- Φέτες λάϊμ, χοντροκομμένες
Διαδικασία
Ανάψτε φωτιά στο μπάρμπεκιου και ψήστε τα καλαμπόκια για περίπου 12 λεπτά.
Με ένα πινέλο μαγειρικής απλώστε το λιωμένο βούτυρο στο ψημένο καλαμπόκι, ραντίστε το τυρί, γαρνίρετε με πάπρικά και αλάτι και σερβίρετε με τις φέτες λάϊμ.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι
Αλάτι (ψιλό)
Βούτυρο
Καλαμπόκι
Λάιμ (μοσχολέμονο)
Πάπρικα
Πάπρικα (γλυκιά)
Πάπρικα (καπνιστή)
Πάπρικα (καυτερή)
Τυρί (Asiago - Ασιάγκο)