Ζυμαρικά Farfalle με ντομάτα, κρεμμύδι και σπανάκι

Υλικά
- 1 κ.σ. & ¼ κ.γ. αλάτι
- 226 γρ. ζυμαρικά Farfalle
- 2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κούπα κρεμμύδι κίτρινο, κομμένο σε λωρίδες
- 1 κ.γ. ρίγανη φρέσκια
- 5 σκελίδες σκόρδου, κομμένο σε λωρίδες
- 2 κούπες ντοματάκια, κομμένα στη μέση
- 1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
- 3 κούπες σπανάκι
- 3 κ.σ. τυρί Parmigiano-Reggiano τριμμένο
- ¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- ¾ κούπας τυρί Φέτα, θρυμματισμένη (περίπου 85 γρ)
Διαδικασία
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέστε νερό και 1 κ.σ. αλάτι. Φέρτε το νερό σε βράση και προσθέστε τα ζυμαρικά. Μαγειρέψτε τα βάση των οδηγιών του πακέτου και στραγγίστε.
Σε μεσαία-υψηλή φωτιά ζεστάνετε την 1 κ.σ. λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέστε το κρεμμύδι και την ρίγανη. Τσιγαρίστε για 12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ καφέ χρώμα. Προσθέστε το σκόρδο και τσιγαρίστε για 2 λεπτά. Προσθέστε τις ντομάτες και τσιγαρίστε για 3 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν οι ντομάτες να μαλακώνουν. Προσθέστε τα ζυμαρικά και το σπανάκι και μαγειρέψτε τα για 1 λεπτό.
Αφαιρέστε το τηγάνι από την φωτιά και ανακατέψτε το τυρί Parmigiano-Reggiano, το υπολειπόμενο 1 κ.σ. λάδι, το υπολειπόμενο 1 κ.γ. αλάτι και το πιπέρι. Πασπαλίστε με το τυρί Φέτα και σερβίρετε.