Σπαγγέτι με γιαούρτι, γαρίδες και σπαράγγια

Υλικά
Διαδικασία
Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Στο μεταξύ σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι και την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά. Μόλις οι γαρίδες ροδίσουν (περίπου 2-3 λεπτά), τις βγάζουμε με ένα κουτάλι τρυπητό, αφήνοντας το υγρό στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια τα σπαράγγια και αλατοπίπερο. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας, περίπου για 3-4 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το vinsanto και τις γαρίδες. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2 ακόμη λεπτά.
Προσθέτουμε το ξινόγαλα και το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε το κόλιανδρο και σιγοβράζουμε για 1 λεπτό περίπου, προσέχοντας να μην σπάσει η σάλτσα
Αναμειγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.