Γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 10-12
Glyko giaourti me zele kai komposta anana

Υλικά

  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
  • 250gr στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα
 

Διαδικασία

Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.

Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.

Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.

Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.

Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Ανανάς Ανανάς (κονσέρβα) Γιαούρτι Γιαούρτι (στραγγιστό) Ζελέ Ζελέ (ανανά)

Σχετικές Συνταγές