Φιλέτο κοτόπουλου με σπαράγγια, ντοματίνια και πιπεριές

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 2
Fileto kotopoyloy me sparaggia ntomatinia kai piperies

Υλικά

  • 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 400 γρ. κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι σπαράγγια, τις κορυφές
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 2 κ.σ. φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  • αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι κόκκινο χονδρό, κατά βούληση
  • πιπέρι πράσινο χονδρό, κατά βούληση

 

Διαδικασία

Βάζουμε μια ρηχή κατσαρόλα στη φωτιά να κάψει και σοτάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου στο μισό ελαιόλαδο για 3-4 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 περίπου λεπτά.

Προσθέτουμε τα σπαράγγια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.

Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το δυόσμο, το αλάτι, τα πιπέρια και λίγο νερό.

Μαγειρεύουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με τα λαχανικά και συνοδεία ρυζιού.

Σχετικές Συνταγές