Σορμπέ φράουλα με κόκκινο κρασί

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 6 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Sorbe fraoyla me kokkino krasi

Υλικά

  • 200 γρ. φρέσκες φράουλες
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 20 γρ. σιρόπι  γλυκόζης
  • 200 ml κόκκινο κρασί

Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαφρά το κρασί και διαλύουμε σε αυτό τη ζάχαρη και το σιρόπι γλυκόζης.

Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ και τις προσθέτουμε στο κρασί.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα σε μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη.

Κάθε μία ώρα, βγάζουμε το μείγμα από την κατάψυξη, το ανακατεύουμε έντονα με ένα πιρούνι ή το χτυπάμε με το μίξερ χειρός για να γίνει κρεμώδες και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.

Επαναλαμβάνουμε 2 φορές.

Πριν το σερβίρουμε,το ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και το σερβίρουμε σε παγωμένα μπολ.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Γλυκόζη Ζάχαρη Κρασί (κόκκινο) Φράουλες

Σχετικές Συνταγές