Ζελέ ανανάς με γιαούρτι και αμύγδαλα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Zele ananas me giaourti kai amygdala

Υλικά

2 κουτιά ζελέ με γεύση ανανά
2, 5 φλιτζ. νερό 
1 ανανάς κομμένος σε κυβάκια 
150 γρ. ανάλατα αμύγδαλα, ασπρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
1 γιαούρτι στραγγιστό 

Διαδικασία

Διαλύετε το ζελέ σε 1, 5 φλιτζάνι καυτό νερό και ανακατεύετε. Όταν διαλυθεί καλά, προσθέτετε 1 φλιτζάνι κρύο νερό. Ρίχνετε τον κομμένο ανανά, καλά στραγγισμένο, και τα αμύγδαλα στο μισό ζελέ, το μεταφέρετε σε μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση και το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει. Χτυπάτε το άλλο μισό ζελέ με το γιαούρτι και το ρίχνετε πάνω από το μισο-πηγμένο ζελέ με τον ανανά. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες, μέχρι να πήξει καλά πριν το σερβίρετε

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αμύγδαλα Ανανάς Γιαούρτι Γιαούρτι (στραγγιστό) Ζελέ

Σχετικές Συνταγές