Κουλούρι Θεσσαλονίκης με καπνιστό σολομό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

Υλικά
- 1 αφράτο κουλούρι με σουσάμι
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα
- 85 γρ. καπνιστός σολομός, σε λεπτές φέτες
- 3 λεπτές φέτες κόκκινο κρεμμύδι
- ½ κ.γ. κάπαρη, στραγγισμένη
- 1 κ.γ. φρέσκο σχοινόπρασο
Διαδικασία
Κόβουμε το κουλούρι στη μέση οριζόντια.
Αλείφουμε τις κομμένες πλευρές του κουλουριού με τυρί κρέμα.
Τοποθετούμε πάνω στο μισό κουλούρι τον καπνιστό σολομό, το κρεμμύδι, την κάπαρη, πασπαλίζουμε με φρέσκο σχοινόπρασο, καπακώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Κάπαρη
Κουλούρι με σουσάμι
Κρεμμύδι (κόκκινο)
Σολομός (καπνιστός)
Σχοινόπρασο
Τυρί κρέμα