Μπακαλιάρος κοκκινιστός με θυμάρι

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΨΑΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Mpakaliaros kokkinistos me thymari

Υλικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο
  • 400γρ ντομάτα κονκασέ
  • 1 γεμάτη κ.γ. καστανή ζάχαρη
  • λίγα κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα ξεχωρισμένα
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου

Διαδικασία

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι.

Τηγανίζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το θυμάρι και τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και βράζουμε.

Σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το ψάρι στη σάλτσα.

Καλύπτουμε και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά, μέχρι να 'σπάει' η σάρκα του ψαριού εύκολα.

Σερβίρουμε με συνοδεία ψητής ή βραστής πατάτας.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Ελαιόλαδο Ζάχαρη (καστανή) Θυμάρι (φρέσκο) Κρεμμύδι Μπακαλιάρος Ντομάτες (κονκασέ) Σόγια (σάλτσα)

Σχετικές Συνταγές