News

Αλάτι ΧΙΩΝ - Ιστορικό

3/1/2016
Αλάτι ΧΙΩΝ - Ιστορικό

Η ιστορία της αλατοβιομηχανίας ΧΙΩΝ ξεκινάει από το 1935 με μια μικρή εγκατάσταση που περιελάμβανε το πλύσιμο, ξήρανση και τρίψιμο του αλατιού. Το όνομα ΧΙΩΝ, που στη νέα ελληνική σημαίνει «χιόνι», χρησιμοποιήθηκε εξ αρχής ως συνώνυμο της καθαρότητας και της αγνότητας του αλατιού παρόμοιας με αυτή του χιονιού.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασιζόταν στον καθαρισμό του αλατιού με μηχανικά φυσικά μέσα ώστε να διατηρεί το αλάτι την φυσική του σύσταση και δομή και μετά την επεξεργασία.

Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία εξελίχθηκε, στηριζόμενη πάντα σε αυτή τη φιλοσοφία και ανέπτυξε μια τεχνολογία πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο στον καθαρισμό του αλατιού.

Σήμερα η ποιότητα των προϊόντων ΧΙΩΝ είναι όχι μόνο αναγνωρισμένη στην εγχώρια αγορά από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και τους καταναλωτές, αλλά και στο εξωτερικό όπου τα προϊόντα πωλούνται σε εξέχοντα σημεία πώλησης. 


Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα ...