Γλωσσάρι Υλικών

Τυρί κρέμα

Τυρί κρέμας είναι ένας μαλακός, ήπιος-δοκιμή, άσπρος τυρί αυτός περιέχει το λίπος τουλάχιστον 28% και πωλείται με μορφή τούβλου ή σε έναν μικρό, σκάφη-όπως εμπορευματοκιβώτιο. Τα εμπορικά σήματα ποικιλίας προσθέτουν τέτοια πρόσθετα καρυκεύματα όπως σκόρδο, άνηθος, και ελιές. Το τυρί κρέμας διαφέρει από άλλο τυρί δεδομένου ότι δεν επιτρέπεται το χρόνο να ωριμάσει και προορίζεται να είναι καταναλωμένο φρέσκο. Είναι ένα αρχικό συστατικό στο επιδόρπιο cheesecake και διαδίδεται συχνά επάνω bagels καιφαγωμένος αγωμένος με lox (καπνισμένος σολομός). Το τυρί κρέμας χρησιμοποιείται μερικές φορές μέσα πάγωμα για να προσθέσει μια πλουσιότερη γεύση.

Σχετικές Συνταγές