Τυλιχτοί χουρμάδες σε μπέικον

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 40 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Tylichtoi choyrmades se mpeikon

Υλικά

  • 35-40 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 70-80 αμύγδαλα, ψημένα
  • 1 κιλό μπέικον, λεπτές φέτες, κομμένες στη μέση
 

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220C. 

Γεμίζουμε κάθε χουρμά με 1-2 αμύγδαλα.

Τυλίγουμε κάθε χουρμά με μισό κομμάτι μπέικον και ασφαλίζουμε με μια οδοντογλυφίδα.

Ψήνουμε για 15-18 λεπτά. Γυρνάμε τους χουρμάδες στα μέσα του ψησίματος,  ώστε το μπέικον να ψηθεί καλά από όλες τις πλευρές.

Σερβίρουμε τους χουρμάδες ζεστούς ή σε θερμοκρασία δωματίου.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αμύγδαλα Μπέικον Χουρμάς

Σχετικές Συνταγές