Γεμιστά λουκάνικα κοτόπουλου και γαλοπούλας με πιπεριές

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Gemista loykanika kotopoyloy kai galopoylas me piperies

Υλικά

  • 120 γρ λουκάνικο κοτόπουλου και γαλοπούλας γεμιστό με λιωμένο τυρί και μανιτάρια, κομμένο σε φέτες
  • λίγο ελαιόλαδο, για το τηγάνι
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη
  • 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλ. ζωμό κότας
  • 2 κ.σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/4 κ.γ. καυτερή κόκκινη πιπεριά σε σκόνη
  • 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

Διαδικασία

Αλείφουμε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε.

Προσθέτουμε το γεμιστό λουκάνικο κοτόπουλου και γαλοπούλας με τυρί και μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.

Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το ζωμό κότας, το σκόρδο, την καυτερή κόκκινη πιπεριά, τη ρίγανη και σοτάρουμε για 5 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, καλύπτουμε το τηγάνι με το καπάκι, αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά ακόμα.

Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.

 

Σχετικές Συνταγές