Αρωματικό ντιπ φέτας με φιστίκια Αιγίνης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Arwmatiko ntip fetas me fistikia aiginis

Υλικά

  • 170 γρ φέτα
  • 70 γρ φιστίκια Αιγίνης
  • 1/2 φλ μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1/4 φλ φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα)
  • χοντρό αλάτι 
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • ελαιόλαδο

Διαδικασία

Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό.

Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε.

Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι (χοντρό) Άνηθος Δυόσμος Ελαιόλαδο Μαϊντανός Πιπέρι (Μαύρο) Φέτα Φιστίκια Αιγίνης

Σχετικές Συνταγές