Μικρά κρεμμυδάκια με βαλσάμικο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΜΕΡΙΔΕΣ: 6
Mikra kremmidakia me valsamiko

Υλικά

  • 12 μικρά κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα στη μέση, αποφλοιωμένα
  • 1/4 φλιτζανιού ξύδι βαλσάμικο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

Διαδικασία

Ανακατεύουμε τα κρεμμύδια, το βαλσάμικο και το σκόρδο σε ένα μπολ και αφήνουμε για 30 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα κρεμμύδια, διατηρώντας τα υγρά.

Ζεσταίνουμε μία βουτυρωμένη σχάρα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια, γυρίζοντάς τα μία φορά, για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζωμό από βαλσάμικο και σκόρδο. 

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Κρεμμύδι (κόκκινο) Ξύδι (βαλσάμικο) Σκόρδο

Σχετικές Συνταγές