Κρέμα μπανάνα - αβοκάντο με γκρανόλα και μούρα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Krema mpanana avokanto me gkranola kai moyra

Υλικά

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 1 μπανάνα, κατεψυγμένη σε κομμάτια 
  • ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ φλ. φρέσκο γάλα
  • ½ φλ. ζάχαρη
  • ½ φλ. γκρανόλα
  • μούρα, για γαρνιτούρα

 

Διαδικασία

Ρίχνουμε στον κάδο του μπλέντερ το αβοκάντο, την μπανάνα, τη βανίλια, το γάλα, τη ζάχαρη και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα, μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα με βελούδινη υφή.  Αν κατά την ανάμιξη το μείγμα φαίνεται να είναι αρκετά παχύ, προσθέτουμε λίγο γάλα ακόμη.

Βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.

Σερβίρουμε σε μπολ για πρωινό, προσθέτουμε την γκρανόλα, γαρνίρουμε με μούρα και σερβίρουμε.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αβοκάντο Βανίλια (εκχύλισμα) Γάλα Γκρανόλα Ζάχαρη Μούρο Μούρο (κόκκινο) Μούρο (μαύρο) Μπανάνα

Σχετικές Συνταγές