Μοσχάρι κατσαρόλας με λαχανικά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 6-8 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 2
Moschari katsarolas me lachanika

Υλικά

  • 900 γρ. μοσχάρι, σε κομμάτια
  • 3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 4 κύβους βοδινού, θρυμματισμένοι
  • 4 φλ. νερό
  • 1 κ.γ. δενδρολίβανο, αποξηραμένο
  • 1 κ.γ. μαϊντανό, αποξηραμένο
  • ½ κ.γ. πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
  • 3 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 4 καρότα, τεμαχισμένα
  • 4 κοτσάνια σέλερι, τεμαχισμένα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, τεμαχισμένο
  • 2 κ.γ. κορν φλαόυρ
  • 2 κ.γ. κρύο νερό

Διαδικασία

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε το μοσχάρι, μέχρι να ροδίσει.

Διαλύουμε τους κύβους στο νερό και αδειάζουμε το ζωμό στην κατσαρόλα..

Προσθέτουμε το δενδρολίβανο, το μαϊντανό και το πιπέρι.

Αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα.

Προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το σέλερι, το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.

Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 2 κ.γ. κρύο νερό, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για ακόμη 1 ώρα.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Δεντρολίβανο Ελαιόλαδο Ζωμός (κρέατος) Καρότα Κορν φλάουρ Κρεμμύδι Μαϊντανός Μοσχάρι Νερό Πατάτες Πιπέρι (Μαύρο) Σέλερι

Σχετικές Συνταγές