Μανιτάρια πορτομπέλο με μοτσαρέλα - παρμεζάνα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Manitaria portompelo me motsarela parmesana

Υλικά

  • 4 μεγάλα καπέλα μανιταριών πορτομπέλο 
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλ. σάλτσα μαρινάρα
  • 4 κομμάτια φρέσκια μοτσαρέλα
  • 1/4 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
  •  παρμεζάνα, τριμμένη
  • ελαιόλαδο

Διαδικασία

Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Τοποθετούμε στο ταψί τα καπέλα των μανιταριών.

Αλατ'ιζουμε και ψήνουμε στους 230ο C για 10 λεπτά.

Μοιράζουμε τη σάλτσα μαρινάρα στις βάσεις των μανιταριών.

Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και στο τέλος από 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά.

Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.

Γαρνίρουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Αλάτι Ελαιόλαδο Μανιτάρια (πορτομπέλο) Μοτσαρέλα Παρμεζάνα Σάλτσα (μαρινάρα) Φρυγανιά τριμμένη

Σχετικές Συνταγές