Αρνίσια παϊδάκια με φέτα και προσούτο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 8 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Arnisia paidakia me feta kai prosoyto

Υλικά

  • 16 αρνίσια παϊδάκια με το κόκαλο να προεξέχει
  • 200 γρ τυρί φέτα σε 16 φέτες
  • 16 μικρά κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 300 γρ φρέσκο προσούτο
  • 2 κ.σ. μέλι

Διαδικασία

Με το χέρι μας πιέζουμε το κρέας να γίνει επίπεδο.

Βάζουμε επάνω ένα κομμάτι φέτα και ένα κλωναράκι δεντρολίβανο.

Τυλίγουμε τη φέτα με ένα κομμάτι προσούτο.

Προθερμαίνουμε το μπάρμπεκιου ή το γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία.

Ψήνουμε τα παϊδάκια για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. 

Μεταφέρουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με μέλι.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο (φρέσκο) Μέλι Παϊδάκια (αρνίσια) Προσούτο Φέτα

Σχετικές Συνταγές