Παγωμένο γιαούρτι με φρούτα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Pagomeno giaoyrti me froyta

Υλικά

  • 3 φλ. μίγμα φρούτων (μούρο, μύρτιλο, φράουλα, βατόμουρο, μαύρο κεράσι, φραγκοστάφυλο), κατεψυγμένα
  • 1/3 φλ. ζάχαρη άχνη
  • 1/2 φλ. άπαχο γιαούρτι
  • 1 κ.σ. χυμό φρέσκου λεμονιού

Διαδικασία

Βάζουμε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων το μίγμα κατεψυγμένων φρούτων (μούρο, μύρτιλο, φράουλα, βατόμουρο, μαύρο κεράσι, φραγκοστάφυλο) και τη ζάχαρη άχνη.

Χτυπάμε τα υλικά μέχρι να ανακατευτούν πολύ καλά.

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το χυμό λεμονιού.

Όσο το μηχάνημα λειτουργεί αργά, ρίχνουμε το γιαούρτι και χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.

Σερβίρουμε σε μπολ, τα καλύπτουμε και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά. 

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Γιαούρτι (άπαχο) Ζάχαρη (άχνη) Λεμόνια (χυμός) Φρούτα

Σχετικές Συνταγές