Μους Black Forest

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
ΧΡΟΝΟΣ: ΜΕΡΙΔΕΣ: 6
Mous black forest

Υλικά

  • 500 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσι, στραγγισμένα
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.γ. ρούμι
  • 350 γρ. μους σοκολάτα
  • 50 γρ. μαύρη σοκολάτα, τριμμένη

 

Διαδικασία

Τοποθετούμε τα βύσσινα σε ένα πιάτο, το οποίο έχουμε «ντύσει» με χαρτί κουζίνας.

Χρησιμοποιούμε ηλεκτρικό μίξερ για να χτυπήσουμε την κρέμα σε ένα μπολ μέχρι να αποκτήσει μαλακές κορυφές.

Προσθέτουμε το ρούμι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα σώμα.

Στρώνουμε το μείγμα με την κρέμα, τη μους και τα κεράσια στα ποτήρια, που θα το σερβίρουμε, βάζοντας στην κορυφή λίγη κρέμα ακόμα, ενώ πασπαλίζουμε με σοκολάτα και σερβίρουμε. 

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Κεράσια Κρέμα γάλακτος Ρούμι Σοκολάτα (μαύρη) Σοκολάτα (μους)

Σχετικές Συνταγές