Χοιρινό με φρούτο και γιαούρτι

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ \ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΕΑΣ
Choirino me frouto kai giaourti

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κομμάτια
  • 6 κεράσια χωρίς κουκούτσι
  • 4 φράουλες κομμένες σε φέτες
  • 1 μήλο κομμένο σε φέτες
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • το χυμό ενός πορτοκαλιού
  • 300 γρ γιαούρτι
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Σοτάρετε στο λάδι τα φιλετάκια με τα κρεμμύδια . Σβήνετε με το κρασί. Προσθέστε το χυμό του πορτοκαλιού και αφήνετε τα φιλετάκια για να μαλακώσουν λίγο. Στη συνέχεια ρίχνετε το τζίντζερ και τα φρούτα . Όταν ψηθούν δένετε τη σάλτσα με το γιαούρτι.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Γιαούρτι Κεράσια Κρασί Κρασί (λευκό) Κρεμμύδι Μήλο Πορτοκάλι Φράουλες Ψαρονέφρι

Σχετικές Συνταγές