News

Χρυσή Σπαγετίνη ΗΛΙΟΣ: το παραδοσιακά "γκουρμέ" ζυμαρικό!

23/2/2018
Χρυσή Σπαγετίνη ΗΛΙΟΣ: το παραδοσιακά

Ποιος είπε πως τα ζυμαρικά δεν είναι "γκουρμέ"; Μπορεί να έχουμε συνδέσει τα μακαρόνια με το γρήγορο κι εύκολο φαγητό, ωστόσο με τη Χρυσή Σπαγετίνη ΗΛΙΟΣ μπορούμε να δημιουργήσουμε πιάτα και συνταγές για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Η Χρυσή Σπαγετίνη ΗΛΙΟΣ είναι ένα φίνο λεπτό ζυμαρικό από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου που ενδείκνυται για φίνες και ντελικάτες συνταγές. Αναδεικνύει όλα τα αρώματα μίας ελαφριάς σάλτσας που βασίζεται στο αγνό παρθένο ελαιόλαδο χαρίζοντας μια αύρα Μεσογείου στο καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι. Είναι το ιδανικό ζυμαρικό για μία αυθεντική  ‘αλιόλιο’ όπου η φράση ‘less is more’ γίνεται πράξη. Η πιο μίνιμαλ μεσογειακή σάλτσα με σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο αγκαλιάζει τη Χρυσή Σπαγετίνη και μας θυμίζει πως η γεύση της ζωής βρίσκεται στα μικρά και απλά συστατικά.

Εκεί ωστόσο που πραγματικά η Χρυσή Σπαγετίνη υπερέχει έναντι όλων των άλλων ζυμαρικών, είναι στη δημιουργία συνταγών υψηλής γαστρονομίας. Συνοδέψτε τη Χρυσή Σπαγετίνη με ελαφριές λεμονάτες σάλτσες θαλασσινών. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ‘φρούτα της θάλασσας’: γαρίδες, μύδια, χτένια, στρείδια, αχιβάδες, χταπόδι ή καλαμάρι. Σωτάρετε σε αγνό ελαιόλαδο  με λίγο σκόρδο για έξτρα γεύση, δύο με τρία λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Σβήστε με λευκό ξηρό κρασί ή ούζο και αφήστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Βράστε τη Χρυσή Σπαγετίνη σε άφθονο αλατισμένο νερό για επτά λεπτά, βγάλτε την από την από την κατσαρόλα με την τσιμπίδα κι όπως είναι, χωρίς να την σουρώσετε, ρίξτε την στη σάλτσα θαλασσινών και ανακατέψτε. Ένα πιάτο διαφορετικό, μεσογειακό και γκουρμέ,  χορταστικό, πλούσιο σε γεύση και άρωμα και υψηλής διατροφικής αξίας.

Εάν είστε λάτρης των ψαριών, απολαύστε τη Χρυσή Σπαγετίνη με το αγαπημένο σας ψάρι. Μπακαλιάρος, τόνος, πέρκα, σαρδέλες ή αντζούγιες θα δώσουν μία άλλη διάσταση στο αγαπημένο ζυμαρικό μικρών και μεγάλων!

Μη διστάσετε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σερβίρετε στους αγαπημένους σας πιάτα με Χρυσή Σπαγετίνη που θα τους εκπλήξουν ευχάριστα τόσο αισθητικά όσο και γευστικά. Μια πρόταση που σίγουρα θα απογειώσει το τραπέζι σας είναι οι Φωλιές Χρυσής Σπαγετίνης με κεφτεδάκια, μια συνταγή νόστιμη και πρωτοποριακή, ικανή να μαγέψει και τον πιο απαιτητικό λάτρη των ζυμαρικών.


Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα ...