News

Φρέσκια τσιπούρα και φρέσκο λαβράκι SELONDA σε συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας

15/12/2017
Φρέσκια τσιπούρα και φρέσκο λαβράκι SELONDA σε συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας

Με την εγγύηση της SELONDA, ενός από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τσιπούρας και λαβρακιού παγκοσμίως, διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας ‘MyMarket’ η φρέσκια, καθαρισμένη τσιπούρα και το φρέσκο, καθαρισμένο λαβράκι σε ειδικά σχεδιασμένο, επώνυμο «σκαφάκι», 100% έτοιμα για μαγείρεμα.

Βασικό πλεονέκτημα της συσκευασίας προστατευτικής ατμόσφαιρας, όπως ονομάζεται είναι ότι διατηρεί κατά το βέλτιστο τρόπο τη φρεσκάδα, τα θρεπτικά στοιχεία και τη νοστιμιά των ψαριών.

Επίσης, χωράει εύκολα στα ράφια του ψυγείου, ενώ αποφεύγονται οι διαρροές κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους.

Καθώς τα ψάρι είναι ήδη καθαρισμένο και ζυγισμένο στη συσκευασία, ο καταναλωτής πληρώνει μόνο το καθαρό βάρος του προϊόντος, χωρίς να επιβαρύνεται με πρόσθετα κόστη, αλλά και χρόνο αναμονής στο σημείο πώλησης για να καθαριστεί το ψάρι. 

Τέλος, πάνω στη συσκευασία υπάρχει σήμανση με τον τόπο εκτροφής των ψαριών για να γνωρίζουν οι καταναλωτές την προέλευση τους.

Με τη φροντίδα και την εμπειρία της SELONDA , που καλλιεργεί τους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας εδώ και 36 χρόνια και εξάγει φρέσκα ελληνικά ψάρια καθημερινά σε περισσότερες από 25 χώρες, οι τσιπούρες και τα λαβράκια SELONDA αναπτύσσονται για τουλάχιστον 18 μήνες στις καθαρές θάλασσες της Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας που ανανεώνονται από φυσικά ρεύματα. Τρέφονται με πιστοποιημένες τροφές, υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν τις διατροφικές τους ανάγκες σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους.

Η τσιπούρα και το λαβράκι SELONDA αλιεύονται καθημερινά και καθαρίζονται προσεκτικά σε υπερσύγχρονη, πλήρως πιστοποιημένη μονάδα επεξεργασίας της εταιρείας στην περιοχή της Επιδαύρου. Στη συνέχεια συσκευάζονται σε αυτοματοποιημένα συσκευαστήρια κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές υγιεινής και διακινούνται άμεσα στην αγορά, διατηρώντας την«αλυσίδα θερμοκρασίας» στους 0 – 2 βαθμούς κελσίου, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα και φρεσκότατα για μεγαλύτερο διάστημα. 


Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα ...