News

ΠΑΝΤΕΡΗ Προσούτο Μόσχου: Αγαπημένη επιλογή κάθε γαστρονόμου

30/11/2017
ΠΑΝΤΕΡΗ Προσούτο Μόσχου: Αγαπημένη επιλογή κάθε γαστρονόμου

Για την παραγωγή του προσούτο μόσχου ΠΑΝΤΕΡΗ, σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή της πρώτης ύλης. Κρέας, από συγκεκριμένες φάρμες και ράτσες μοσχαριού με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Τα αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ δίνουν μεγάλη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, με αποκορύφωμα το τελικό στάδιο της ωρίμανσης. Εκεί όπου το προϊόν «ξεκουράζεται» μέχρι να αποκτήσει όλα τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά του.

Μια ακόμα καινοτομία της εταιρείας ΠΑΝΤΕΡΗ, που βραβεύτηκε με Χρυσό Αστέρι από τον ηγετικό ανεξάρτητο Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) (SuperiorTaste Awards) το 2014, που εδρεύει στις Βρυξέλλες και αποτελείται από αναγνωρισμένους σεφ και γαστρονόμους απ’ όλο τον κόσμο.


Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα ...