News

ΠΑΝΤΕΡΗ Μπριζόλα Καπνιστή: Όταν το χοιρινό αποθεώνεται σε μια delicatessen εκδοχή του!

15/9/2017
ΠΑΝΤΕΡΗ Μπριζόλα Καπνιστή: Όταν το χοιρινό αποθεώνεται σε μια delicatessen εκδοχή του!

Χοιρινά καρέ μαριναρισμένα και σιγοκαπνισμένα, φέρνουν στο τραπέζι μας αναμνήσεις από μαγειρέματα του χωριού και γεύσεις άλλων εποχών. Φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης και κάπνισμα από ξύλο οξιάς οδηγούν στο τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό επιβραβεύτηκε με δύο Χρυσά Αστέρια στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσεις και Ποιότητας (SuperiorTaste Awards) το 2015.

Την κατηγορία των καπνιστών Παντέρη έρχονται να συμπληρώσουν η λούντζα, το ψαρονέφρι και ο λαιμός.


Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα ...