Blogger

Νικολέτα Σπανού

Νικολέτα Σπανού

Δείτε το προφίλ του

Διαβάστε τα άρθρα του

5 τροφές για τη γιορτή του έρωτα!

5 τροφές για τη γιορτή του έρωτα!

Νικολέτα Σπανού 13/2/2018

Αν και τη δύναμη των αφροδισιακών τροφών δεν την ασπάζονται όλοι, η θρεπτικότητά τους δίνει την ευκαιρία τουλάχιστον για μια δοκιμή. Μερικές τροφές θεωρήθηκαν ανά τους αιώνες ισχυρά αφροδισιακά και συμβολίζουν την αγάπη και τη γονιμότητα. Ακόμη και όσοι δεν πιστεύουν στις δυνάμεις αυτών των τροφών, θα μπορούσαν να τις συμπεριλάβουν σε ένα ρομαντικό δείπνο όπως αυτό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Για μια επιτυχημένη ρομαντική βραδιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα όσπρια αλλιώς!

Τα όσπρια αλλιώς!

Νικολέτα Σπανού 2/2/2018

Οι περισσότεροι ενθουσιάζονται με την ιδέα μιας φασολάδας ή ενός πιάτου με φακές σούπα ή και ρεβίθια ή ακόμα και γίγαντες στο φούρνο, αλλά υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι δεν συμπαθούν τα συγκεκριμένα φαγητά της μαμάς. Η αναγνώριση των οσπρίων ως superfood και ως πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών επανέφεραν τα όσπρια στο καθημερινό σύγχρονο τραπέζι με πιο μοντέρνες εκδοχές. Αποτελούν τρόφιμα υψηλής βιολογικής αξίας με σημαντικές ποσότητες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το φαγητό στο Βέλγιο

Το φαγητό στο Βέλγιο

Νικολέτα Σπανού 23/1/2018

Το Βέλγιο χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο σύγχρονες και ζωντανές πόλεις της Ευρώπης με βασικό στοιχείο την πολυεθνική, κοσμοπολίτικη και πολυπολιτισμική της φύση. Είναι περισσότερο γνωστό ως «κέντρο της Ευρώπης», καθώς στην πρωτεύουσα του φιλοξενούνται τα αρχηγεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ αλλά και άλλων διεθνών οργανισμών. Βέβαια είναι και μια χώρα που μυρίζει σοκολάτα, με 172.000 τόνους παραγωγής ετησίως και 2100 καταστήματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς ένα πλατό τυριών κάνει ντουέτο με φινετσάτα κρασιά

Πώς ένα πλατό τυριών κάνει ντουέτο με φινετσάτα κρασιά

Νικολέτα Σπανού 27/12/2017

Οι γιορτές έφτασαν και οι συγκεντρώσεις σε φιλικά σπίτια γίνονται όλο και πιο συχνές. Αν θέλετε να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι για ένα ποτήρι κρασί, χωρίς όμως να περάσετε ώρες στην κουζίνα, μια καλή πρόταση είναι ένα πλατό τυριών.  Ο  συνδυασμός εκλεκτών τυριών με το κατάλληλο κρασί δημιουργούν υψηλού επιπέδου γευστική εμπειρία. Για να πετύχουμε όμως ένα μαγικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνδυάσουμε σωστά την ποικιλία του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
8 Τρόποι για να μαγειρέψετε τη γαλοπούλα

8 Τρόποι για να μαγειρέψετε τη γαλοπούλα

Νικολέτα Σπανού 20/12/2017

Η γαλοπούλα είναι μία από τις βασικές επιλογές για το μενού των Χριστουγέννων. Πολλοί θεωρούν το ψήσιμο της αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο και δεν επιλέγουν να τη συμπεριλάβουν στο γιορτινό τραπέζι. Παρακάτω ακολουθούν οι πιο νόστιμες και δημοφιλείς ιδέες για να μαγειρέψετε τη γαλοπούλα και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Ψήστε τη με βότανα Η γαλοπούλα ψήνεται τέλεια με ένα μείγμα φρέσκων και αποξηραμένων βοτάνων και ελαιολάδου,...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
‹‹Προηγούμενο123456...9