Blogger

Νικολέτα Σπανού

Νικολέτα Σπανού

Δείτε το προφίλ του

Διαβάστε τα άρθρα του

10 τρόποι να κάνετε τη σαλάτα σας πιο απολαυστική!

10 τρόποι να κάνετε τη σαλάτα σας πιο απολαυστική!

Νικολέτα Σπανού 23/6/2017

Ακόμα και αν δεν έχετε θέσει ως βασικό στόχο της χρονιάς την κατανάλωση περισσότερων λαχανικών, ελάτε να δούμε μαζί τρόπους για να κάνουμε τις σαλάτες μας πιο απολαυστικές. Ας καταρρίψουμε τους μύθους, σύμφωνα με τους οποίους αν φάμε σαλάτα θα πεινάμε μετά από μία ώρα, καθώς και ότι δεν είναι ιδιαίτερα γευστικές. Παρακάτω θα βρείτε 10 τρόπους, που αν τους ακολουθήσετε, θα καταφέρετε να κανετε τη σαλάτα σας το πιο απολαυστικό γεύμα της ημέρας.    1....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το φαγητό στο Μαυροβούνιο

Το φαγητό στο Μαυροβούνιο

Νικολέτα Σπανού 13/6/2017

Οι τουρίστες επιλέγουν το Μαυροβούνιο εδώ και χρόνια και μάλιστα, όσοι πάνε μία φορά, θέλουν να ξανά πάνε στη μικρή γωνιά των Δυτικών Βαλκανίων, τόσο για το παρθένο φυσικό τοπίο, όσο και για την υποδειγματική φιλοξενία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το Μαυροβούνιο έχει κερδίσει τον τίτλο του "Μόντε Κάρλο των Βαλκανίων". Εκτός από τα υπέροχα αξιοθέατα σε όλες τις πόλεις του και τον απίστευτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας, το Μαυροβούνιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλές για το ιδανικό βραστό αβγό

Συμβουλές για το ιδανικό βραστό αβγό

Νικολέτα Σπανού 13/4/2017

Μπορούμε πολύ εύκολα να τα κάνουμε θάλασσα όταν πρόκειται για βραστά σφιχτά αβγά. Όλοι μας έχουμε καταλήξει με ένα σκληρό, λαστιχένιο ασπράδι και έναν παραβρασμένο κρόκο, που έχει ένα άγευστο γκρι-πράσινο δακτύλιο τριγύρω του. Το ιδανικό σφιχτό αβγό είναι αυτό που έχει ένα σκληρό μεν, αλλά τρυφερό ασπράδι, καθώς και έναν κρεμώδη κρόκο, ο οποίος ναι μεν είναι καλά βρασμένος, αλλά δεν είναι μελάτος. Μη χρησιμοποιείτε φρέσκα αβγά για βράσιμο Αβγά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το φαγητό στο Μεξικό

Το φαγητό στο Μεξικό

Νικολέτα Σπανού 4/4/2017

Μέρη σαν το Μεξικό συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον. Κι αυτό, γιατί όσοι το έχουν επισκεφθεί, έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται για ένα μέρος που το μόνο που θα βρεις είναι τεκίλα και τάκος, αλλά πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πόλεις παγκοσμίως, χτισμένη πάνω σε μία λίμνη, με πλούσιο πολιτισμό, νόστιμα φαγητά και πολλές και διαφορετικές εικόνες, από κάθε γειτονιά. Το φαγητό του Μεξικού, φυσικά, έχει πολλές επιρροές,...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλές για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο την περίοδο της νηστείας

Συμβουλές για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο την περίοδο της νηστείας

Νικολέτα Σπανού 16/3/2017

Η Μεγάλη Σαρακοστή είναι μια περίοδος, που παραδοσιακά χαρακτηρίζεται από εσωτερική αναζήτηση και περισυλλογή και σε πρακτικό επίπεδο από νηστεία κι αποχή από πολλές κατηγορίες τροφίμων για περίπου 40 ημέρες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχεί, γιατί η νηστεία αυτών των ημερών περιέχει πολλά στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής. Είναι λοιπόν, μία ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο και να αντιληφθούμε την πραγματική...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
‹‹Προηγούμενο1234567